Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten. 

Kennismaken met
Loyens & Loeff 

Mogelijkheden voor studenten 
Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten fiscaal recht en economie de mogelijkheid om een stage te lopen. Onze stages duren twintig weken. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Zo ga je vanaf de eerste dag meteen aan de slag met het opstellen van aangiften, het onderzoeken en verwerken van interessante fiscale vraagstukken en word je betrokken bij advisering aan cliënten. Ook is het mogelijk om bij ons een literatuuronderzoek/afstudeeropdracht te verrichten. Je krijgt een mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Daarnaast neem je deel aan diverse vaktechnische vergaderingen, cursussen en sociale activiteiten. Daarnaast organiseren wij verschillende evenementen en is het mogelijk nader kennis te maken met ons kantoor door middel van een kantoorbezoek, tentamentrainingen en kennismakinglunches. 

L&L Academy voor starters 
Om de omschakeling van theorie naar praktijk zo soepel mogelijk te laten verlopen heeft ons kantoor een opleidingsinstituut in het leven geroepen: de Loyens & Loeff Academy. Na afloop van de Loyens & Loeff Academy ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Je start in dan in één van onze fiscale praktijkgroepen. Ook na de start blijft jouw ontwikkeling centraal staan bij Loyens & Loeff. Je krijgt volop de ruimte om diverse opleidingen en trainingen te volgen om je zo verder te ontwikkelen in de fiscaliteit. Gedurende het gehele jaar kun je bij ons solliciteren voor de functie van tax compliance specialist. 

Solliciteren 
Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan contact op met Anne Haverkamp (recruiter) via het telefoonnummer 020 578 5059 of solliciteer via onze website www.loyensloeffacademy.com.                                                                            

 

 
 
 
           KPMG