KPMG Meijbrug & Co

On top of tax

Als fiscalist is het niet alleen van belang dat je oog hebt voor details, maar je moet ook 'the big picture' kunnen overzien. 'On top of tax' ben je als je alle fiscale vraagstukken met elkaar weet te verbinden en tegelijkertijd het overzicht behoudt. Toch zal iedere fiscalist in zijn carrière voor onvoorziene uitdagingen komen te staan, waarop direct geanticipeerd moet worden. Bij KPMG Meijburg & Co, een van de meest toonaangevende belastingadviesbureaus in Nederland, zijn wij op zoek naar die fiscale talenten die razendsnel verbanden kunnen leggen en onder onverwachte omstandigheden het beste uit zichzelf weten te halen. Natuurlijk verwachten wij niet dat je als starter direct alle fiscale valkuilen het hoofd kunt bieden. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door ervaren professionals.

Aandacht voor jouw individuele ontwikkelingstraject

Naast de persoonlijke begeleiding door ervaren collega’s wordt binnen KPMG Meijburg & Co veel aandacht besteed aan alle aspecten van het individuele ontwikkelingstraject van onze startende fiscalisten. Tot de mogelijkheden behoren onder andere het NOB-traject, verschillende persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen, secondments in het buitenland en het ons kenmerkende, kwalitatief zeer hoogstaande vakoverleg. Zo garanderen wij dat wij onze nationale en internationale clientèle ook in de toekomst van deskundig advies kunnen blijven voorzien.

Passie voor het vak en plezier in je werk

Binnen de cultuur van KPMG Meijburg & Co staan de kernwaarden Mensen, Kennis, Markt en Innovatie centraal. In het kader van innovatie is bijvoorbeeld onlangs de KPMG Meijburg & Co fiscale-wetten-app geïntroduceerd waarin de wetten en verdragen zijn opgenomen gekoppeld aan de relevante jurisprudentie. Hoe jij deze app kosteloos kunt downloaden, vind je op www.meijburg.nl/fiscale-wetten-app. Ook hebben wij als organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan.

Passie voor het vak en plezier in het werk zorgen voor een grote betrokkenheid van onze mensen bij de cliënten en de eigen organisatie. Deze individuele betrokkenheid creëert in samenspel met de deelname aan het wereldwijde KPMG-netwerk een unieke bedrijfsvoering. Onze brede praktijk biedt dan ook ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied, met aandacht voor een persoonlijke aanpak waarbij de mens centraal staat.

Informatie en contact

Als jij meer wilt weten over KPMG Meijburg & Co, kijk dan op onze website www.waarligtjouwtax.nl of volg ons via www.facebook.com/waarligtjouwtax. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Bente Bruins via (088) 909 12 02 of bruins.bente@kpmg.nl.

           KPMG