Commissies

Ieder jaar worden er commissies opgezet om het bestuur te ondersteunen bij bepaalde activiteiten. Deze bestaan meestal uit vier of vijf actieve leden die er helemaal voor gaan om er wat leuks van te maken. Dit jaar hebben wij een magazine- en een activiteitencommissie. De magazinecommissie houdt zich voornamelijk bezig met de inhoud en de lay-out van de magazines. De activiteitencommissie richt zich op de organisatie en de promotie van de activiteiten die het komende jaar gaan plaatsvinden. 

Magazinecommissie

Met trots presenteren wij de nieuwe magazinecommissie voor het jaar 2016-2017. Lisa ten Caat, Rachel Goerdat, Cecilia Hoekstra, Robin Klok en Liana Souisa, vijf enthousiaste Fiscaal Recht en Economie studenten, gaan er dit jaar voor zorgen dat er twee heel mooie magazines uitkomen. De magazines worden geprint in full colour op A5 formaat en worden twee keer per jaar uitgebracht in een oplage van circa 150 stuks. De sponsoren krijgen het magazine uiteraard opgestuurd. De eerste uitgave zal plaatsvinden in februari en de tweede in juni. 

In de magazines is ruimte voor advertenties, fiscaal inhoudelijke stukken en fiscale actualiteiten. Daarnaast worden er stukken geschreven door studenten, docenten en professionals over hun ervaringen met activiteiten, stages, afstuderen en loopbaanmogelijkheden bij potentiële toekomstige werkgevers. 

Mocht u zich aangesproken voelen om een leuke advertentie of iets naar keuze te willen plaatsen in één van de magazines, laat het dan graag even weten door een mail te sturen naar info@avoirfiscal.nl.

 

v.l.n.r. Rachel Goerdat, Lisa ten Caat, Cecilia Hoekstra, Robin Klok en Liana Souisa. 

Activiteitencommissie 

Met trots presenteren wij de nieuwe activiteitencommissie voor het jaar 2016-2017. Sanne Aalderink, Jesca Aldringa, Rien Meppelink en Eliza Schermer, vier enthousiaste Fiscaal Recht en Economie studenten, gaan er dit jaar voor zorgen dat de activiteiten die op de agenda staan worden ingevuld en onder de aandacht worden gebracht bij de studenten van de opleiding. Zo vinden er activiteiten plaats tussen bedrijven en studenten. Dit is een gelegenheid om de studenten kennis te laten maken met het desbetreffende bedrijf. Op deze manier leert het bedrijf de potentiële toekomstige werknemers kennen en de studenten leren op een leuke wijze de potentiële toekomstige werkgever kennen.

Ook zijn er activiteiten waarbij wij de band tussen de studenten bevorderen. U kunt hierbij denken aan borrels en etentjes. 

Mocht u informatie willen over de inhoud van activiteiten, neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar info@avoirfiscal.nl

 

v.l.n.r. Sanne Aalderink, Rien Meppelink, Jesca Aldringa en Eliza Schermer. 

 

 

           KPMG